I have spoken!!

Gårdagen började hos min bästa vän som fyllde 18!! Sedan blev det utgång och jag stötte på en hel del trevliga människor. Tackarr! En kväll som kan beskrivas fab. Dagen har spenderats med Johanna och sibylla korv och fett av alla dess sorter och såååklart coca cola. Vårt mål för kvällen är att under tiden vi kollar family guy maraton gå upp minst två kg.. Fuck yah... aaaadios


Love you know I'd fight for you

Idag lyser solen för din skull! puss


Wings of a butterfly


Did you say totally? Totally

Idag har jag bränt lite pengar med brudarna, inhandlade skor, tröja och skjorta. very nice! Faktiskt, smashing! Sen ringde farmor och skvallrade om att det fanns blåbärskaka hos pappa så svängde förbi där och trycktee tills jag kände att det var stopp.. Hem till mammsen och slocknade ett tag, vaknar av hannie, vi beger oss ut och "lånar" en båt.. Vilket paaaaaain, fanns inga rorör.. japp så tänker jag kalla dem. Nu efter att ha ätit och druckit cola, som jag inser att jag älskar så fantastiskt mycket, ska jag nog sova!

Hazzan


I know there's no life after you

Shit, (igen) haha! det är galet vad smink och lite hårfixning kan göra, man går från en relativt handsome flodhäst till en sexig puma på en kvart! Sick man. Men det är praktiskt.. variaton sådär. Annars så sitter jag med jackan på i soffan, ska snart bege mig till stan och träffa mina mates, handla lite, suga in magen och vinka åt fabulösa pojkar. Skämt åsido, för det finns inga :,).. En av dom befinner sig ju för tillfället i usa, kommer snaaarararart hem. okej en vecka, men rätt så snart. Jag längtar. inte så mycket som det verkar som att jag gör. Eller? Nu ska jag släppa på trycket, sen även ta på mig skor and off we go! Tjatjatjatjarå.

Kolla min tunga btw, borde vara med i någon tävling.

And I’m a little bit lost without you, And I’m a bloody big mess inside

Shit, jag höll tyvärr vad jag sa... eller pretty much.. jag vaknade rätt sent och sen har jag bara legat i soffan, dvs jag har inte rört mig. Nada! okej från sängen till soffan, och ätit en risifrutti. Livet är gut! Men jag borde aldrig få vara ledig igen.. Hehe! Nä imorgon kommer lönen, då ska jag bränna pengar så det står härliga till. Nu vill jag ha en budbärare som ger mig vitlökssås med pizza. hoho, nämen jag har inte heller lärt mig heller det här med dagens outfit för jag har inte fattat grejen med att klä på sig? men jag gör mitt bästa. (har iaf t-shirt på mig) mest för er skull=)  Handlar väl inte om att vara snygg? men jag lyckades ändå, oh my. Nu ska jag fortsätta att inte röra mig=) Ikväll kommer syster äntligen hem, och har handlat lite love. (choklad) Tjarå


I love the way you lie

Vad hände med inkompetenta människor, trots ungefär 10år av erfarenhet? Det är sorgligt men så är livet.. Nu efter tio timmars av jobb och tre timmar av sömn.. Är jag ledig de tre kommande dagarna, har inte tänkt röra mig de kommande 24timmarna och så undrar jag vart min feeder håller hus? heheheh... Nä pisk så trött jag är, och så har vintern kommit... mm det går bra nuu va!! VA bitter? vem??! jaaaaag? pff.. inte en chans.. nu ska jag kasta ut katten genom fönstret och sen njuta lite över att iaf jag är så bra. godnatt.. just det VÄLKOMMEN hem mina brudar.

så-åå-å bra..fuck yeah


Eminem – Love The Way You Lie

And are you lonely looking for yourself out there?

I fucking made it.. C, har nu på en månad klättrat sig upp och blivit Sveriges största bloggare, beror det på hennes fantastiska humor, eller möjligen hennes otroliga utseende.. kanske hennes sätt att provocera andra människor, hennes unika sätt att dyka som en späckhuggare??? hHEHEheheh okej. nämen vi säger väl så..
Let's kick some ass
 

RSS 2.0