Uppsala/Stockholm.

Nu lyfter jag.. eller 17.35 rättare sagt. Åker till min finafinafina syster i Uppsala, blir där i någon vecka och sedan vidare till Stockholm där släkt och vänner och finafinafina pojke väntar. Haha gillar att upprepa ord, och fina är rätt fint ord så varför int va hetsArne och skriva det massa gånger. Nu t.ex. väntar jag på att finafinafina pappa ska komma och hämta mig. Adios världen.

Everything was so different last autumn.

Sen tänker jag efter och på många sätt är det mycket som är ganska likt. Mycket har hänt, men dom bästa bästa bästa människor i mitt liv är kvar precis där dom var för ett år sen och inget hade kunnat göra mig mer lycklig. Jag hade inte önskat något hellre. Sen har jag träffat många nya människor (finafinafina) så in i bomben att det gör ont i magen fina. Så tänker jag efter igen och inser hur lyckligt lottad jag är, jag har människor som gång på gång gör mig lycklig hela tiden. Men ändå kommer det dagar, då man känner sig olycklig, trots allt det. Hur är det möjligt?

Min mamma är en giraff och pappa en fotboll.

Kom just hem, tänkte ta ett kort. Nu kan jag inte sluta skratta. Antar att allting här i världen kan para sig och åstadkomma saker, som mig... Men så kan det..va

We gave it a try, maybe for too long.

Sitter hos min kära som just stått och lagat kl: 23:28 och inte bara en maträtt utan två. Gotta love ya... Lite cam-bilder från de senaste åren 2007-2011... Snart åker vi min skrutt på vår livs längsta resa (kan man ju höppes) Adjö

When you love someone you do extraordinary things.

Som till exempel köper en massa KINDER chocolate till sin dotter. Tack världens bästa mamma.

Att lämna allt bakom sig och bege sig iväg.

På onsdag åker jag till Uppsala, till min fina syster och allt jag önskar är att jag kunde få sova tills det är dags att flyget går. Det är mycket nu och jag vill inte ta tag i något, jag vill fly. Fly från verkligheten.

:)

Mysig natt med mysig pojke, nu kilar jag iväg till pappsen för middag och ikväll ska jag och Maja göra världen osäker. Adjö

You got to do what's right.

Du är så bra, du får mig alltid att skratta som ingen annan.
Vem hade anat att tio dagar skulle kännas som en evighet.
Tack för att du får mig på andra tankar, bättre tankar.
Du kom i precis rätt tid.

The circle of life.

Sitter på tronen as we speak... Sett lejonkungen :,) och käkat massa brie och vindruvor.. (trist) då måst man hit sen. Oh well annars då, var hos tandläkaren idag. Kanske mitt mest bästa besök någonsin, jag fick som se hela proceduren då han lagade min tand. Det var fantastiskt, såg allt som hände i en spegel. Måste dock säga att den där borren är hemskt trist, hemskt trist ljud. Sen så säger karln, efter han bedövat (en bedövning som måste ha gått upp till hjärnan för jag ville ba somna sen) iaf han säger "och så är du inte generad nu, du ska säga till ifall det gör ont" Hah, who are you kidding. Finns det verkligen folk som bara ligger och lider och har dödsont, men inte vågar säga nåt bara för att. Nä lider gör jag ju verkligen hellre, not! Aja, det gjorde iaf ont och jag skrek och jag har fortfarande ont efter de fyra bedövningarna jag fick. Trist. Hejdå, och ps. Grattis till min son som har namnsdag idag, mamma älskar dig.

ibland handlar det inte om ord, så länge man har någon som lyssnar.

Tack.

May the bridges i burn light the way.

Jag saknar inte dig. Jag saknar oss, det där vi hade. När vi skrattade åt allting, när allt var enkelt. När något hände och du var den första jag ville berätta för. När jag jag kunde ha världens mest trista dag och bara några ord från dig kunde göra dagen till fantastisk. Hur du ständigt höll mitt leende vid liv. Jag saknar oss, när vi var glada, tillsammans.

Så länge du är med mig.


Vår sista dans.

Nu sticker jag iväg till pappsen för lite god middag med family, charlie alex och min fina ida! När det gör ont får man se till att göra allt som gör en gott. Göra saker hela tiden för så fort man stannar upp och känner efter, då orkar man inte riktigt. Så nu kör vi.

I want to change the world...instead i sleep.

Jag har så hemska drömmar och det gör så ont. Sen vaknar jag och det gör precis lika ont, det blir inte bättre nu. Det blir inte bättre förrän jag fått lämna allt och vetskapen om att det är mer än en månad bort känns hemskt. Jag vill inte mer, jag vill inte vara kvar.

Take this heart and make a dream come true.


Kräftskiva.

Skulle kunna dela upp gårdagen i fyra delar. De två första delarna av kvällen var hemskt trevliga den tredje var outhärdlig och jag ville inte annat än försvinna men räddningen kom på den fjärde delen. Älskar människor som alltid får en att skratta och hatar dom som alltid får en att må dåligt. Sjukt egentligen att man ändå ibland prioriterar dom sistnämnda, blir så arg på mig själv. Hädanefter blir det bara bra, har jag lovat mig själv. Den där lyckan som kommer och går lika snabbt är det dags för att stanna lite längre, annars är jag rädd för att jag inte orkar mer. Trots allt detta kan jag inte hjälpa att undra hur det ska gå när du inte finns där längre. Det finns alltid andra. Tack! Nu blir det filmmys med Charlie, Alex och Johan, fina människor!

Hey you.

God middag, ikväll väntar TC med mina fina. Och imorgon en fantastisk kräftskiva. Tack livet för att du kom tillbaka, lyckan främst av allt. (så efterlängtad)

I hate the silence.

Du sa hejdå, ångesten kom, jag fick ingen luft, visste inte vart jag skulle titta, jag kunde känna tårarna som försökte pressa sig fram, det brann inom mig och det fanns ingenstans jag kunde ta vägen. Allt jag kunde var att luta mig tillbaka och blunda. Det gör så ont i mig, vet inte vart jag ska ta vägen längre. Du har förstört mig, du vann och det finns absolut inget kvar. Inget mig, inget dig och inget oss.

Titta på dig själv, du ser ju förfallen ut.

Igår va trevligt, men idag är mindre trevligt. Är huvve dumt får kroppen lida. Åt just frukost, bra 16.39, bättre sent än aldrig eller nåt. Sen det bästa är att min syster har bokat fotograferings-tid för oss idag, så vi ska fota och ge bort snygga bilder till släkten ni vet den grejen. OCH så ser jag ut som en knarkhoe som int gjort annat än spytt i tre dagar och inte sovit på två. Oh well... Fick iaf blåbärskaka, än om den inte verkar vilja va kvar så va den god, tack farmor.

Hela världen i mina händer.

Hade en mycket trevlig kväll igår, (bild nedan) Ikväll blir det utgång med brudarna och jag känner mig så lycklig, fantästic!

'Cause I should have known, right from the start That you didn't have a human heart.

Nu blir det stan, sen bishops ikväll!

Hur ska det gå?

Nu har jag i princip jobbat klart, iaf mitt vikariat för sommaren, sen blir det några dagar hit och dit längre fram. Har rätt till att njuta av detta iaf. Nu väntar lite film och mys, blir den här limitless, sägs ska va bra! I morgon ska jag till min fina och fira med vin och balkong, då hopppas vi bara på sol. Inte länge tills vi lyfter, det börjar nästan kännas.
.
.
.
Sen vill jag ba pass på och säga grattis till hon med det längsta anushåret evah. Love u.
Ida Persson 19år 14/8 1992 05:23... heheh?

I don't even want my heart anymore.

Shit. En dag kvar på jobbet, sen är hela sommarens jobb avklarat. Vill inte ens veta hur många timmar jag jobbat i sommar, det är nog en rätt magisk summa. Aldrig hade jag kunnat ana att åtta veckor skulle gå så fort, aldrig hade jag anat att jag skulle missa hela den varma sommaren och få mitt lov i mitten av ett kallt augusti, aldrig hade jag anat att du fortfarande skulle vara den som är den för mig. Det har varit en skön sommar, (säger absolut inte att den är slut ännu) men än om det känns som att tiden i princip stått stilla under de åtta långa veckorna så har det gått så fort och det har hänt så mycket. Det har hänt så mycket med mig, jag har tappat mig själv och hittat mig själv och tappat och just nu vet jag varken hit eller dit. Ingenting är säkert längre, jag har lärt mig att inte ha förväntningar på något eller någon, allting är bara tills vidare, det är som det är och det blir som det blir, än hur mycket man försöker så behöver det inte betyda att det blir någon skillnad. Jag har lärt mig mycket, nu önskar jag bara att jag kunde lära mig hur man släpper taget.
.
.
Ikväll väntar en mysig kräftskiva med familjen och vänner, blir fantastiskt. Kommer få träffa min älsklings-alma som ska få lysa upp min tillvaro lite. Adios

Lät du henne komma närmre.

Det är ganska komiskt det här med att känna, det är en hel värld av människor som känner likadant. Man hör musiktexter, läser texter som någon skrivit i sin blogg. Det är så ofta man känner igen sig i folks historier. Men sen ligger man på kvällarna och känner sig som världens mest ensamma människa och det gör så ont. Det är som att man är den enda i världen som mår dåligt över att man känner för mycket. Men grejen är att man är aldrig ensam, så många har varit där man själv är. Det betyder så klart inte att det gör mindre ont, men man vet att man överlever det alltid, precis som alla andra som varit där har gjort. 
.
Ibland undrar jag hur länge mitt hjärta kommer orka känna som det gör, hur länge det tar tills det blir för mycket. Tänk om ens hjärta bara kunde få känna det bra, få rensa lite liksom.

Sabbar sömnen och allt annat.

"Vill verkligen slå ut din hjärna från din skalle med en stekpanna just nu. Fuck you" Var mitt godnatt, klockan 23.00 igår. Sista gången jag tittar på klockan innan jag somnar är 03.45 och sedan ringer den klockan 05.40. Vad är felet, jag är så trött och jag är så less. Varför kan jag inte bara få sova, det är allt jag har. Fuck that, imorgon ringer iaf ingen klocka så det spelar väl ingen roll hur länge jag ligger och tittar på klockan inatt. Orkar inte tänka på dig längre, spyless. Är inte ens bra, du är bara ett fuck-up i mitt liv och snart drar jag, kommer bli så fantastiskt och jag lär sakna ihjäl mig. Får va. Haft myskväll med mamma idag, du är fantastisk.

Tack, hahaha osv. Tack.


OCH när min syster säger att hon ska gå och sova betyder det prata med sin pojkvän i tre timmar först. När Cornelia säger att hon ska sova betyder det att jag ska försöka trots att jag hör hennes fjantröst från rummet bredvid. Tard

Take this heart and make it all worth while.

Sover dåligt, skrattar ofta, pratar jämt om bebisar på jobbet, (gör det verkligen så ont, hur många olika sprutor finns det mot smärtan) eller om mat, olika matlagningssätt, (hur tillagar du torsken?) Vad man ska ha för slags gardiner (ska man ha sådana där panelgardiner eller bara vanliga eller finns det mer?) Vad som finns i växthuset (Hur växer dina tomater? Vad har du i ditt växthus? Jasså kanske skulle man testa sätta gurkor nästa sommar) OSV. Jag älskar mitt jobb och jag älskar att det mestadels är fantastiska medelålderskvinnor jag får arbeta med, det är så roligt. Utbytet är bra, jag lär mig så mycket av allt. Mina arbetskamrater och de äldre. Jag blir så glad, alla historier än om det bara handlar om deras resa till övik över helgen med deras man. Jag lär mig så mycket varje dag och jag inser verkligen hur mycket jag längtar tills livet får en vardag än om det förhoppningsvis dröjer ett tag. För först måste jag få göra massa fel innan jag gör rätt,. Men nu ska jag sova, adios.

I won't say that I'm unhappy with you.

Ni vet när ens ena lur på hörlurarna inte funkar, när chokladen man äter är billig och smakar skit, när ens prince charmy egentligen bara är någon man träffar ibland för nåt roligt och han är egentligen ganska dryg, när man sover tolv timmar av dygnet och jobbar de resterande, när man nästan aldrig träffar sina vänner, när det var sjukt länge sen man åt en god sås, när ett maxmål är ens största dröm. AH DÅ, när man börjar undra om det kanske är dags att göra någon förändring.. Snart så, men nu ska jag sova och helst tretton timmar. Hejdå

With you're hand in mine we could rule the world.

Åkte på jobb på min lediga dag, trist men peninga rullar in. Ska slänga i mig lite käk och sen off we go. Ha en trevlig och mycket blåsig dag.

Kom ihåg mig då.

Mamma och co kom hem från falun idag. Hade en present från Ikea och sedan har hon masserat mig resterande delen av kvällen. Note to self; en björn och trägolv går ej ihop. Nu ska jag se nån BRA film. Helst

Just the way you are.

Godmorgon världen. Hade en massivt rolig kväll igår och en lång natt. Mycke bra, nu taggar jag mest tills jag och kajsa packar våra ryggor (Haha fult ord) och beger oss. 1a Oktober är slutdatum, fantästic. Oh well, bara smygit slitn idag, snygg iaf såklart. Ska trycka nåt i mun nu och sen slå på nån bra rulle.
Vem hade kunnat ana att drömmar faktiskt DO COME true hahah ibland. skruttn

If you only knew.

Nu kilivippar jag iväg och senare ikväll kanske det blir utgång eller vi får se. Adios

The love you don't feel when your'e holding me.

Somnade lite väl sent igår kanske var det för att jag hade en snackpåse bredvid mig i sängen eller bara för att jag inte var något vidare trött. När jag vaknade insåg jag att jag haft världens finaste natt, i min dröm. Du var världens finaste och det var länge sen jag kände mig sådär mysigt lycklig. Sen vaknar man och inser att allt bara var en dröm, du är inte världens finaste och det är inte du som ligger bredvid mig i sängen och det är inte du som håller om mig, aldrig mer. Nu ska jag se due date så jag blir lite gladare, kanske ska slänga en pizza i ugnen och ikväll ska jag fara och käka hos några vänner. Heipa hej.

And then you let go.

Just kommit hem från pappsen där vi haft surströmmingslunch med lite släkt från Italien. Nu sitt blondie framför mig och vräker chips med avokado dip. hehe ni vet! Sen inväntar vi det tredje hjulet och sedan ska vi ba mysa, dricka öl och gråta i regnet. Ikväll släpper jag nog taget eller en stor del, vi båda förtjänar bättre än detta.

The cove.

Sitter och kollar den där dokumentären THE COVE på ettan typ. So sad, men jag blir ändå glad över att det finns några människor som verkligen GÖR och inte bara är som jag och sitter i soffan och tycker synd om stackars delfinerna som plågas. Jag ska också bli en som GÖR, mitt mål med livet. Oh well, har bakat och nu står den på vilning, före det såg jag baksmällan 2. Så fantastisk film, vill gifta mig bara för att få ha en möhippa eller mer att någon jag känner ska gifta sig så jag får STYRA upp en. Magiskt. Aja nu ska jag vräka, trots allt är jag nöjd idag. Jag vann, intalar jag iaf mig själv.

Had a dream I was king, I woke up still king.

Excuse me, if my head is too big for this building
And pardon me if I’m a cocky prick, but you cocks are slick
Poppin’ sh-t on how you flipped your life around, crock of sh-t
Who you dicks tryna kid? Flip dick you did opposite
You stayed the same, cause cock backwards is still cock you pricks

It's a fearful thing to love what death can touch.

Som min farmor sa, allt är bara tills vidare. Det fick mig att tänka efter, tar man verkligen vara på allt som är? Tar jag ens överhuvudtaget vara på något. Typ tiden med min farmor och farfar som är världens finaste och funnits där varje sekund sen jag föddes, jag vet inte. I morgon kan allt man har vara helt borta och jag tror jag skulle ångra så mycket, allt jag inte gjorde. Man i princip ser livet passera, låter så mycket rinna ur händerna på en. Varför gör man inte bara det man kan när man väl kan det, borde ringa till min syster varje dag när hon är i Uppsala. Vi missar varandras liv men ändå har jag inte vett att ta upp telefonen och ringa och fråga hur hon mår eller vad hon gör och vad jag har missat. Ibland är jag så dum och så idiotisk, jag låter folk som inte bryr sig ta upp min tid och försummar dom som bryr sig och jag är så rädd för att en dag stå där och ha mist allt och att ingen egentligen visste hur mycket jag bryr mig och hur mycket jag älskar er. Förlåt

Lillan som inte är så liten längre.


We can't be forgiven.

HAHAHHA, tog bilder före jag for iväg igår med min cam. Tittade igenom dom nu, skrattar fortfarande. Snacka om att man kan göra sig annorlunda så lätt. Ungefär som när jag en dag hade utsläppt hår och var sminkad på jobbet och folk börjar undra vad det är för ny människa som kommit och ska jobba. Ah nä va ba jag, vet dock inte hur man ska ta det....... Aja, ska försöka lägga in lite trästock bilder på dattan nu, så fort jag är smart nog att förstå hur. Slutar alltid med att jag lyckas men kommer aldrig ihåg hur till nästa gång. Oh well. Natti

Have a heart.


RSS 2.0