The man in the mirror.

Såg mig i spegeln igår, från sidan. Oooooh en liten bebis, såg mer gravid ut än vad en gravid gör. Vaa hände. Men det är nice, trist bara att det inte är gravid-mage. Skulle säga godis-mage.. Eller det vet man ju iofs inte heller, vet inte vad man ska hoppas på egentligen. Gravid-mage är väl egentligen en bättre ursäkt till att ha den magen. Men godis-mage är väl lite mer hanterbart.. OH well. Lär ju märka med tin va. Nu ska jag stopp nåt i mun, eller efter spegelbilden kanske jag ska låta bli... NÄ ska ju jobba måst ju ha nå och leva på. Adios

Livet på BB

För det första: fantastiskt! För det andra: man kanske börjar inse att man sett det liiite för mycket när receptionisten kommer upp i tv och man säger "åh hon är kung" precis som att man skulle känna människan utan och inna, vilket jag iofs nästan gör. Hon är kung.

I got you babe

En dag. Då jag gått i linne bh och trosor exakt hela dan, en dag då jag alltså inte klätt på mig, min säng har varit min bästa vän och solen iofs någon timme. Då jag knappt orkat äta annat än frukost. En dag som har varit fantastisk. Imorgon väntar jobb och på fredag blire a la roadtrip fantastic!
Sen säger jag bara, vem behöver pojkvän när man har två äpplen att ha å göra med vaaa?? svårt att ta kort med mig och min mac pro när det är den jag tar kort med, men iaf ett litett familjefoto på mig och pro:s lilla ifåne.

Here we go again.

Känslan när man går mitt i natten, musik i lurarna, doften av syrener och luften känns så ren. Sen kommer man på sig själv att le, det går inte att sluta och man inser att man är lycklig.
En tid har gått, en resa med min bästa vän har hunnits med, studenten har hunnits med, jobb har påbörjats, sommaren har börjat och framtiden har börjat. Utan att veta vad som händer härnäst, jag kan inte annat än le åt tanken trots att det skrämmer mig, man har hela världen framför sig och man kan göra precis vad som helst, men samtidigt man kan göra precis vad som helst. Vad ska man göra? Samtidigt som man har alla valmöjligheter i världen så oroar det mig att jag inte ska hinna med allting. Tänk om man missar något.
19 år i livet. 13 av dom har spenderats i skolan och även spenderats med att lära känna en människa mer för var dag som går. Och inse att det fortfarande bara är början på en sådan där vänskap utan slut. Samtidigt som jag de tre senaste åren lärt känna de finaste människorna i världen och en känsla av att de inte bara funnits med ett tag utan från dag ett. Man gör alltid val och ibland vet man bara att vad som än händer är det alltid er jag kommer välja i slutändan.
Det finns inget stopp nu. Det är nu man ska göra precis det man alltid drömt om, än om det handlar om att resa till andra sidan jorden eller att få rida på en häst. Just do, för nu är bara nu.

Miss mah fellahs.

Har inget liv, bara jobbar men det är kul. Hade iaf en trevlig midsommar och hoppas resten hade det.
Vet att jag är rätt söt på den bilden så ville att ni skulle se och hålla me mä. jobb imorgon också med von anka. Se kul. herrå

Ni.


A sister is a forever friend.

Har ätit tårta i snart tre dagar, ej less. Ska äta tills jag spyr. Ligger och väntar på min älskade och hemskt efterlängtade syster som är på ingång. Sen Januari har hennes liv varit i Uppsala, det är sex månader. Vi har fått ses ungefär två gånger på sex månader. Förut var det varje dag, hon fanns alltid där. Vi pratade om allting, vi skrattade och vi grät. Det är min bästa vän och trots att hon är långt borta älskar jag henne bara mer och mer för var dag som går, jag är så stolt över dig.




Lyckan är total.

Har världens mest fantastiska vänner, som jag genom hela livet kommer älska till döds. Vissa människor är det bara meningen att man aldrig ska släppa, att man inte ska kunna leva utan. Vart ni än är, än om ni är på andra sidan jordklotet så kommer ni alltid vara med mig i hjärtat och i allt jag gör. Den jag är idag är mycket tack vare er och så länge jag lever kommer ni vara en del av mig. Att få veta att framtiden kommer jag få dela med er kan inte göra mig annat än lycklig.

Imorgon lämnar jag Sverige för Turkiet med min soulmate, bästa vän och blonda hårboll. Kommer bli skönt och är på tiden, vi ska äta, bli bruna och njuuuta till fullo för att sen få komma hem och avsluta de tretton år vi slitit i skolan.. Hejdå


RSS 2.0