Leos Lekland

Har varit på leos med lillskrutt och lekt. hjärtat

I will love you untill the sky falls down on me


Idag är det inte en vanlig dag nä det är min finastes födelsedag. Puss

Väntans fruktansvärt värdelösa tider.

Somnade med ett uppsvällt face och kunde bara andas med munnen = torra läppar. bittert, ähhh var på tiden att jag fick gå lös lite. Låta niagarafallet täcka mina kuddar.... Men utan anledning, så det var ju skönt. Det var helt enkelt bara dags. Vaknade sedan klockan sex av att någon hade misshandlat mig från midjan och neråt. Kunde inte röra mig, kunde inte ligga kunde inte stå kunde inte sitta. Satt ihopkurad som en jävla igelkott. Mensåthelveteverk. Aja är ju inte med barn iaf skönt. Har stressat som ett arsel nu. Väntar på de segaste i historien. Sedan ska vi åka och fika hos vår finaste och bästa som fyller arton idag. ( ett grattis inlägg kommer sen ) hejdå hälsar dagens bitterfitta.


Helt tom. Tomt lycklig i en värld full av skit.

Idag har varit ännu en såndär tom men glad dag. Ska jag vara ärlig så börjar det bli liiite långtråkigt. Inget händer och jag går runt och ler. Visst, det är bra. Men ärligt talat? Är som att varje dag är på repeat. Fast näe, å andra sidan.. Nä okej, grät till biggest loser idag. Vet inte vad det är med mig. Känns lite som att jag tappat mig själv. Någonstans på vägen. Jag tänker säga det. Jag kommer ångra mig. Jag är less på att vara glad, tomt glad.




För ibland har man något som får hela hjärtat att glädjas.



Är snygg idag.

som rubriken sa. fast sen tänkte jag, det är jag alltid.

You are everywhere

Igår brast det. Utan anledning såklart. Eller det brast inte, jag försökte få det att brista. Ja jag vet, stupied fuck. Fast jag menar, alla kan ju erkänna att ibland är det ju lite skönt att bara vara nere, ha ursäkter till att få ligga i sängen en hel dag med persiennerna nere och spela deppmusik från morgon till natt. En dag liksom. Fast näe, jag klagar inte. Solen lyser ur arslet på mig pretty much och jag kan säga att alla gillar det inte. Det känns jobbigt också. Att man ibland får skit för att man är för glad. Vad är det då för mening? Och näe, jag kan inte dra ner på det. Det här är jag, det här är jag när jag är glad. Och helvette ifall det inte är okej med dig. fuck off. Aja, jag älskar att en människa alltid lyckas göra mig glad, den man minst egentligen kan ana det om. Oh my lord vad jag uppskattar dig din banan.
Ps. orkar inte gå och kissa, somnar hellre nu och kissar på mig i sömnen eller nåt. godnatt


Here comes the sun.

Idag börjar jag leva ett nytt liv. Ska bara visa att jag kan. Annars, grymt skön och FIN dag. Glad.


I'd steal the sun from the sky for you



in a world full of wrong, you're the thing that's right

Jag som har gått runt och nästan trott att man inte kan bli gladare än vad jag är. Sen får jag ett samtal av min fina som skriiker och berättar att vi får hyra en superfinn lägenhet i stockholm på östermalm av en trevlig kille.. Så 28oktober sticker jag och mina bästa brudar för en fabulössssss weekend i sthlm fylld med trevligheter, mys, mat och lite pokulerande (som min syster så fint valt att kalla det) säkert hinna med och träffa ett och annat hjärta. Jag är så lycklig och jag har slutat vänta på väggen. Det går inte att vara ledsen när man har så otroliga människor omkring sig.





                            TRE ÅR AND STILL GOING STRONG




Just the way you are

http://www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk&feature=player_embedded
Lyssna och njut! Men frågan är ju, vart är min karl som ska sjunga sådär TILL MIG? Det undrar jag iaf..
Har varit och badat med lillan idag, mysigt:) även hunnit fika/planera/skratta och älska höll jag på säga med mina vänner. Men himmel vad jag tycker om er. Nu ska jag fortsätta höra på de inte så jätte bra deltagarna i idol. Börjar nästan fundera på att själv söka nästa år. He he. aja hejdå ps. Juste åt glass idag också.hoho


Åh tänk vad roligt att Måns-Melker är här

Reklamen på fyran, måns-melker kan ju vara historiens mest slitna unge. Tärd. Skulle jag säga, men jag älskar honom ändå. Och idol var ju int bäst idag! Deltagarna alltså, besvikelsen är toootal! En bra dag annars och jag är bara glad, otroligt glad. Trött men glad. Sa jag att jag är glad? Nä men iaf så är jag sviinglad. Så det känns kul. Varit det senaste tiden så väntar mest på väggen. Men jag njuter och taggar stockholm med mina brudar. Adios
Juste glömde att nämna viktigaste människan ja eller grejen i mitt liv. Mat


 Visste det

There is a light in your eyes

Mat Kearney – Breathe In Breathe Out

Fin dänga det där. Haha, dänga. Rätt skoj ord! Oh well, förberedelse för en chock.. Jag har gjort allt jag möjligen kan göra när det gäller skolväg. Önskar för en gångs skull att jag hade en rapport eller något att skriva. Oh my lord. Nämen antar att det kan bli så ibland när man är extremt rastlös. Värsta vore ifall jag skulle få för mig att typ fara ut och springa, fast så tråkigt lär jag aldrig få.. förhoppningsvis.. hehe! Kanske ska baka bröd, fast då inser jag bara igen att jag vill baka vänskapsbröd och det funkar ju inte. DArn. Aja, jag är glad :)

Hejdå


Eat my shit

Orkar inte ens kommentera gårdagens valvaka. Okej, kan bjuda på ett ord. SVIN! alla förstår vad jag menar.. Annars då, har varit och lekt med ettorna idag, bäst var nog mackan vi fick i slutet. Sen åkte jag hem, somnade klockan ett och vaknade halv fyra i panik över att jag fortfarande var trött. Vaaad är det som händer? Oh well, tog mig ut på en långprommis för att vakna, kom hem röjde mitt rum, plockat undan i köket och just nu är jag så extremt rastlös.. Tänkte baka vänskapsbröd, men insåg att det skulle ta mig två dagar... Inte för att jag är en slow baker utan för att det krävs två dagar till att göra det brödet.. hehe=) ÄH orkar inte göra något mer vettigt. Bara invänta halv åtta hos moi. Hej

hahahhaha kom och tänka på en sak, eller såg just unga mammor. Hur mycket dör man inte när någon sätter i halsen? hahaha dödsupplevelse gånger femtioelva ungefär, och inte ens prata om när man själv gör det.. Aja det var allt.


Don't loose yourself, love yourself


Femtioelva sömntabletter

Började såhär. Slutade på Scandic med bl.a min vapendragare ida. Puss

Orkanvindar och ösregn

Vad hände med att för en vecka sen låg jag och stekte på en solstol i alanya och nu sitter jag vid min dator och ute ösregnar det och blåser iskalla orkanvindar. Ja vad hände? Vad hände med att jag hamnade i ett sånt här land när jag egentligen bara borde ha fått vara i värme hela tiden. Blir ju besviken nanting. Oh well, veckan i turkey var grym. Träffade många trevliga och fantastiska kufusar. ♥ Annars så är mina vänner och min familj fantastisk och jag kan nästan erkänna att jag är smått förälskad i livet för tillfället. STOCKHOLM!

Enklare att älska livet när man tänker tillbaka på skiten man gått igenom och klarat.


come take my hand
we'll walk this road together, through the storm
whatever weather, cold or warm
just lettin' you know that, you're not alone

Så länge jag gör det med dig.

Jag är så glad, trots en rätt lång natt och en illamående dag så har en människa lyckats göra den till en av de bästa på länge. Jag älskar att hur så små saker och att hur bara några ord kan få en att gå runt en hel dag och inte kunna sluta le. Nästan så att jag känner mig smått förälskad. Du är så fin :) och jag kan gå igenom all skit i världen så länge du är med mig. (skit, bokstavligt talat.. hehe)
Imorgon åker jag och min sköna böna till TURKEY! kommer sakna att inte få se min förälskelse le, eller höra hans skratt, hans charm, hans bruna hår, hans vita tänder, hans fantastiska ögon... HAHA nä skoja, nä okej skojar inte. önskar jag skojade, men detta är hemskt. Överdriver möjligen lite smått sådär, men fanaaaassstiska människa gift dig med mig. Nu ska jag nog sova och längta tills imorgon. Couldn't be happier. 
Ha en kall och lång vecka utan mig i Umeå. Adios


RSS 2.0