I love today.

Idag älskar jag i princip allt och alla, lyckligare människa får ni leta efter!


Ska måla hela världen med dig.

Vet inte vad jag ska säga eller skriva. Har blivit socialt inkompetent av den senaste veckan, saknat mina fantastico vänner men fick träffa dom igår och så kände jag mig fulländad för första gången på fem dagar. Äntligen, men annars så äre så extremt tomt just nu faktiskt, inga större känslor, varken upp eller ner eller hit eller dit. TOMT. Faaaast å andra sidan så lämnar jag umeå för STOCKHOLM PÅ TORSDAGKVÄLL med mina bäääääästa vänner. Kan inte bli bättre. :) och du är så fin och jag saknar dig, bli min.


You've got a smile that could light up this whole town

Okej, tänkte ba lägga in lite bilder i väntan på att ett avsnitt ska ladda! Annars har jag haft en fin helg med mina fina damer, god mat, och mys med lilling idag. En fantastisk höst-helg skulle jag säga. Den fick en fin finish också med pojken som har det finaste leendet i skandinavien? hehehe nämen. världen säger jag väl då :) Nu, Glee.






Inlove with the whole fucking world.

Ikväll är jag nog det, smått förälskad i allt och alla. (except the bad things) som då ungefär utgör 96% av världen. hehheE! Har myst med småttingarna (som egentligen inte är så små längre) men ni vet. För en själv så kommer dom alltid vara små än om man står där och är 44 en dag och dom är 35 så kommer dom vara småttingar. Blir ju så, antar jag? Vi har i varje fall ätit och myst framför idol. Sen slocknade en liten och jag satte på en go film! playlist någonting, lägger inte namn på minnet. (långa namn) men den var bra iaf. Så nu har jag i min sista stund kollat lite fg och funderar på att slänga mig i sängen och så väntar en mysig morgondag men mina fabulösa grevinnor. Eller nåt. Hejdå


Kolla. Liten sebbisssssss. Igår var han typ fem år. Men idag är han typ
sexton. Hur sjukt?

Ninja rapist. Here i come


My first last kiss.

Slutet på de lyckligas dagar.. Skämt åsido, idag kom snön. Men det är ungefär samma sak. Jag hatar inte vintern, nä, men oj vad lyckligare man är på sommaren, så är det bara! Nu skulle jag plugga lite jajuste, eller skulle jag käka glass och se serier? Mja... just det ja. så vare!


It's time to start living the life you've imagined.

De där orden står på en skrivbok jag äger, som jag inhandlade för cirkus två år sen. Jag öppnar den, inte ett ord är skrivet. Så många gånger jag öppnat den och så många gånger jag inte har skrivit. Men jag antar kanske att det är ett tecken på... att jag inte har börjat riktigt leva det livet än, men lika glad är jag för det. För det betyder ju att jag har något att se fram emot! Annars då suit up day! Just nu sitter jag och borde plugga NK. vad gör cornelia istället, jo hon sitter och skriver i en annan bok, om livet. Vad jag upplevet och vad som har förändrat mig. Mest ärligt talat, människorna jag träffat de senaste året har förändrat mig så otroligt mycket och jag har växt i mig själv så fruktansvärt mycket! Jag är så tacksam och det är vad jag sitter och tänker på nu, hur tacksam jag är. För allt, för alla.. Nu vet ni det, sitter annars och lyssnar på lugna favoriter, en snubbe ringer in och vill spela en låt för alla snygga singelbrudar där ute. Jag bara tackar och tar emot, så tack! TACK JA HERREGUD TACK!!!!!


Glass 400kr för heeelt egna pengar.

Ibland tycker jag så mycket om min lillasyster. Speciellt när hon som rubriken säger, köper glass för 400kr! Well done, jag måste ha lärt dig väl min kära. På tal om kära, min älskade ligger på sjukan, babe. Ska hälsa på na imorgon och ge na en kyss. Hahah, älskar när man säger na istället för henne. Snyggt vet jag itne, men praktiskt! Jag önskar henne alla kryo och mirakel som finns iaf. Nu ska jag nog plugga lite naturkunskap och käka glass! OFC
Hannieeeeeeee och moi

That boy that put endless smiles on your face.

En bra dag trots gårdagens otroligt tråkiga nyheter som ständigt åker fram och tillbaka i tankebanan. Det var skönt att få komma på jobbet och få träffa fina fina johanna som jag saknat så och alla andra mysiga gummor och gubbar. Jag saknar också en viss herre märkligt mycket men så kan det gå.





Tänker på er♥


Vi glömmer dig aldrig.

En tung dag för många, för många jag håller varmt om hjärtat. Och det gör så ont. Är det något man lär sig så är det att ta vara på det man har för en dag kan det vara för sent. Tiderna från då vi var små är svetsade i hjärtat. Du är saknad bland otroligt många och tankarna går till alla som sörjer dig idag. ♥


Jag hittade min kvinnliga soulie i form av en kajsa. Tack


Nothing's gonna stop us now

Fick hem denna fining idag och ja. Den är faktiskt väldigt fin, vem behöver en man när man har en av dem här! love. Imorgon är det fredag och jag ska spendera kvällen med mys hos charlie!



Jag välkomnar väggen och all skit som kom med den.



Jag vill känna något. Vad som helst. Jag vill bara känna igen.

How do you choose between your head and heart?


Tanken på detta gör mig glad i hjärtat :)

Bilden tänkte mina tankar...


Om man inte ska leva för mat, vad ska man då leva för?


You know what you want but not how to get it

Jag är så tankspridd. Dunno where i'm going


R- Men idag måste vi väl iaf kunna äta pyttipanna.
C- Nä jag tycker inte om det...
R- Men har du smakat.. den jag gör då?
C- Jaha ja du menar den du klipper upp påsen på.

I got nothing

Vaknade och efter att ha försökt lifta hela natten och gått på långa grusvägar av anledningar jag inte ens kan drömma om. Vilket var egentligen precis vad jag gjorde. Kände mig fri dock, för jag hade lämnat allt. Och då menar jag allt och ingen hade någon aning om vart jag var eller vart jag var påväg. Inte ens jag själv. Det här med drömmar tycker vi om. Idag suger iaf, har fett hår, orkar inte duscha, trött som ett svin, sliten som ett svin, känner mig som ett gående lik. Har lätt feber också. Hejdå


You suck, it sucks


RSS 2.0